, ,

SENCOR SHT B362

Sencor

 • Ѕиден тв држач
 • Максимална преоптовареност 35 kg
 •  За телевизори со дијагонала од 32″ до 55″

2.110 ден

 • Ѕиден тв држач
 • Максимална преоптовареност 35 kg
 • За телевизори со дијагонала од 32″ до 55″
 • Подесување надоле 15°
 • Минимална дистанца од ѕид 7,1 cm
 • Максимална дистанца од ѕид 43,1 cm
 • Челична изработка
 • Димензии (ВхШхД) 42х45,5х7,1 cm
 • Црна боја
Бренд