, ,

SENCOR SHT B301 Slim

Sencor

  • Тенок држач за телевизор
  • Боја : црна
  • Фиксен челичен
  • Големина на екран 13-40“

420 ден

Бренд

  • Тенок држач за телевизор
  • Боја : црна
  • Фиксен челичен
  • Големина на екран 13-40“
  • Тежина на тв до 15 kg
  • Димензии од 75×75 до 200×200 mm