, ,

SENCOR SHTB360

Sencor

 • Држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Тежина на тв до 20 kg
 • Големина на екран 13-55“

1.490 ден

 • Држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Оддалеченост од ѕид: 7.5-33.5cm
 • Големина на екран 13-55“
 • Тежина на тв до 20 kg
 • Димензии од 75×75 до 400×400 mm
Бренд

 • Тенок држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 13-40“
 • Тежина на тв до 15 kg
 • Димензии од 75×75 до 200×200 mm