,

SENCOR SKS 4001

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја : бела
 • Мери тежина до 5 кг
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Функција – Tara

980 ден

Бренд

Капацитет(kg)

5kg

 • Дигитална кујнска вага
 • Боја : бела
 • Пластичен сад со зафатнина до 2000 мл
 • Прегледен ЛЕД дисплеј
 • Калено стакло 4 мм
 • Сензори осетливи на допир
 • Можност за мерење до 5кг
 • 1г отстапување
 • Лесно чистење
 • Подесување за мерење во кг или мл
 • Функција – Tara
 • On/off прекидач
 • 2 години гаранција