-12%
,

SENCOR SKS 4004 VT

Sencor

 • Боја : виолетова
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

1.150 ден 1.310 ден

Бренд

Капацитет(kg)

5kg

   • Дигитална кујнска вага
   • Боја : виолетова
   • Пластичен сад со зафатнина до 1000 мл
   • Димензии на садот за мерење: 17х5см
   • Голем ЛЦД дисплеј
   • Калено стакло 4 мм
   • Сензори осетливи на допир
   • Можност за мерење до 5кг
   • 1г отстапување
   • Лесно чистење
   • Подесување за мерење во кг или мл
   • Автоматско исклучување по 2минути
   • Функција – Tara
   • On/off прекидач
   • 2 години гаранција