-12%
,

SENCOR SKS 4004 YL

Sencor

 • Боја : жолта
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

1.150 ден 1.310 ден

Бренд

Капацитет(kg)

5kg

 • Дигитална кујнска вага
 • Боја : жолта
 • Пластичен сад со зафатнина до 1000 мл
 • Димензии на садот за мерење: 17х5см
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Калено стакло 4 мм
 • Сензори осетливи на допир
 • Можност за мерење до 5кг
 • 1г отстапување
 • Лесно чистење
 • Подесување за мерење во кг или мл
 • Автоматско исклучување по 2минути
 • Функција – Tara
 • On/off прекидач
 • 2 години гаранција