-12%
,

SENCOR SKS 4030 BK

Sencor

 • Боја : црна
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Функција – Tara

1.300 ден 1.480 ден

Бренд

Капацитет(kg)

5kg

  • Дигитална кујнска вага
  • Боја : црна
  • Иноксен сад со зафатнина до 1000 мл
  • Димензии на садот за мерење: 17х5см
  • Голем ЛЦД дисплеј
  • Калено стакло 4 мм
  • Сензори осетливи на допир
  • Можност за мерење до 5кг
  • 1г отстапување
  • Лесно чистење
  • Подесување за мерење во кг или мл
  • Автоматско исклучување по 2минути
  • Функција – Tara
  • On/off прекидач
  • 2 години гаранција