,

SENCOR SKS 4030 WH

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја : Бела
 • Мери тежина до 5кг
 • Голем ЛЦД дисплеј

1.480 ден

 • Дигитална кујнска вага
 • Боја : бела
 • Иноксен сад со зафатнина до 1000 мл
 • Димензии на садот за мерење: 17х5см
 • Голем ЛЦД дисплеј
 • Калено стакло 4 мм
 • Сензори осетливи на допир
 • Можност за мерење до 5кг
 • 1г отстапување
 • Лесно чистење
 • Подесување за мерење во кг или мл
 • Автоматско исклучување по 2минути
 • Функција – Tara
 • On/off прекидач
 • 2 години гаранција
Бренд

Капацитет(kg)

5kg