-12%
,

SENCOR SMS 2001 BK

Sencor

 

 • Две глави за бричење
 • Самоостречки ножеви за сечење
 • Време за полнење: 8 часа
 • Време за работа: 45 минути
 • Тивок режим на работа
 • Вградена NiMH батерија
 • Отстранлива глава за полесно чистење
 • Нелизгачка рачка
 • Вклучени додатоци:
  -кабел за полнење,
  -заштитен капак,
  -четка за чистење
 • Јачина :2 W
 • 2 години гаранција

920 ден 1.050 ден

 • Две глави за бричење
 • Самоостречки ножеви за сечење
 • Време за полнење: 8 часа
 • Време за работа: 45 минути
 • Тивок режим на работа
 • Индикаторско светло за полнење
 • Вградена NiMH батерија
 • Отстранлива глава за полесно чистење
 • Нелизгачка рачка
 • Вклучени додатоци:
  -кабел за полнење,
  -заштитен капак,
  -четка за чистење
 • Јачина :2 W
 • Напојување:100- 240 V, 50/60 Hz
 • 2 години гаранција
Бренд

 •  Жичана и безжична употреба
 •  Должина од 0.5-23мм
 •  Самоостречки сечива
 •  без потреба од подмачкување
 •  8 часа полнење
 •  75 мин работа
 •  Battery type: Ni-MH