-9%
, ,

SENCOR SSC 3001YL

Sencor

 • Чистач на пареа
 • Одстранува и до 99% бактерии
 • Моќност : 900-1500W
 • Капацитет на резервоар: 350 ml

1.990 ден 2.190 ден

Бренд

 • Погоден за чистење на тврди површини (плочки ,  стакло)
 • Одстранува и до 99% бактерии
 • Одстанува бигор, дамки,маснотии и сл
 • Лесен и удобен за користење
 • Заштита од деца
 • Боја : жолта
 • Широка палета на додатоци
 • Моќност : 900-1500W
 • Напон и фрекфенција : 220-240 V, 50/60 Hz
 • Максимален притисок: 3 bar
 • Капацитет на резервоар: 350 мл
 • Должина на кабелот : 4 m
 • Тежина: 1 кг
 • 2 години гаранција