SENCOR SSI 1050GR

Sencor

– Моќност 1,100 W
– Моќна пареа со сила од 20 g/min
– Керамичка плоча
– Канистер за вода лесен за полнење (volume 75 ml)

1.530 ден

 • Моќност 1,100 W
 • Моќна пареа со сила од 20 g/min
 • Керамичка плоча
 • Канистер за вода лесен за полнење (volume 75 ml)
 • Раќка на преклопување
 • Механичам за заклучување
 • Континуирано одржување на температурата
 • Drip-Stop функција за да не паѓаат капки на алиштата
 • Опција за вертикално пеглање и пуштање пареа
 • Импулси на пареа
 • Сад за полнење
 • Напон 120–240 V
 • Должина на кабел: 1.9 m
 • Димензии (length × width × height): 203 × 96 × 90 mm
 • Тежина: 750 g
Категорија:
Бренд

Моќност

1100 W