Sencor SSI 5421 TQ

Sencor

 • Мокност 2 200 w
 • Индикатор на температура
 • Прозирен резервоар за вода 260 мл

1.390 ден

Бренд

Моќност

2200W

 • Специјална површина за пеглање керамика
 • Променлива контрола на температурата
 • 3-начина за пареа
 • Вертикална пареа
 • Опремена со функција на пареа
 • Опција за самочистење
 • Заштита од протекување
 • Транспарентен резервоар за вода-260 ml
 • Должина на кабел: 1,9 м
 • Индикаторско  светло за постигната температура
 • 230 V, 50 Hz, 2 200 W
 • Димензии (Ш x В x Д): 298 x 152 x 128 mm
 • Тежина: 1,2 кг
 • 2 години гаранција