, ,

SENCOR SVC 190B

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • Филтер што може да се мие
 • Ниво на бучава 80 dB

2.280 ден

 • Боја: црна
 • Непрекинато работење: 15 мин
 • За суво и мокро усисување
 • Филтер што може да се мие
 • Индикатор за светло за полнење
 • База за полнење со адаптер (опција за монтирање на ѕид)
 • NiMH батерија 7.2V (6x 1400 mAh)
 • Ниво на бучава 80 dB
 • Влезна моќност 45 W
 • Димензии (д x д x в): 380 x 100 x 122 mm
 • 2 години гаранција
Моќност

45W

Боја

Црна