-20%
, ,

SENCOR SVC 900 EUE3

Sencor

 • Моќност на моторот 2200 W
 • Моќ на усисавање 700 W / ECO motor
 • Енергетска класа: A
 • Бучност: 78 dB

3.990 ден 4.990 ден

 • Моќност на моторот 2200 W
 • Моќ на усисавање 700 W / ECO motor
 • Енергетска класа: A
 • Бучност: 78 dB
 • Варијабилен систем 2 во 1 (може да се користи со вреќа за прашина или со пластичен контејнер)
 • Cyclone System за совршено одвојување на честичките од воздухот
 • XXL метална телескопска цевка со подесувачка висина
 • ХEПA филтер кој се мие
 • HEPA H13 филтер погоден за луѓе кои патат од алергии
 • Меки тркала
 • Опсег на работа до 7.5 m (кабел 5 m)
 • Автоматско собирање на кабелот
 • Сад за прашина кој може да се мие
 • Термостат против прегревање
 • Уневерзална папуча со четка за разни видови подови
 • Волумен на садот за прашина: 3 l
 • Волумен на вреќата за прашина (вклучена): 4.5 l
 • Димензии (Д×Ш×В): 420 × 350 × 250 mm
 • Тежина: 5.6 kg
 • Гаранција 2 години
Бренд