,

SENCOR SWK 37GG

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја: пастел/зелена
 • Волумен: 1,5l
 • Приклучна сила:2000-2,400 W
 • 2 години гаранција

1.490 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

2400W

 • Боја: пастел/зелена
 • Волумен: 1,5l
 • База за греење од нерѓосувачки челик со покриена спирала за греење
 • Троен безбедносен систем:
  – Заштита од прегревање кога е вклучен без вода
  – Автоматско исклучување кога се отстранува од базата
  – Автоматско исклучување кога ќе се достигне точка на вриење
 • Напон и фреквенција: 220-240 V, 50 Hz
 • Приклучна сила:2000-2,400 W
 • Погоден е и за лица со оштетен слух (индикатор за работа)
 • 2 години гаранција