,

SENCOR SSG 3500W

Sencor
Availability:

Нема на залиха


 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Сецка и ренда
 • 7 додатоци за совршени резултати

3.460 ден

 • Боја: бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • Сецка и ренда
 • 7 додатоци за совршени резултати
 • Должина на кабелот: 1,2м
 • Напон и фрекфенција: 220 ~ 240 V, 50/60 Hz
 • Димензии: 24.5 x 22.5 x 19.5 cm
 • Тежина: 1,2 кг
 • Тивко работење
 • 2 години гаранција
Бренд