Severin 3222

Severin

Моќност: 2700 W
Двојна функција: суво пеглање и пеглање на пареа
Капацитет на садот за вода: 325 мл
Автоматско исклучување
Систем за само чистење

2.650 ден

Бренд

Моќност

2700W

Моќност: 2700 W
Двојна функција: суво пеглање и пеглање на пареа
Гумена рачка
Капацитет на садот за вода: 325 мл
Променлива пареа до 27 g / min.
Вертикална пареа до 85 g / min.
Автоматско исклучување
Спреј функција
Систем за само чистење
Систем против прокапување
Tранспарентен резервоарот за вода
Плоча од нерѓосувачки челик
Термостат
Пилот светло
Индикатор за нивото на вода
Чаша, мерилка за вода