,

SEVERIN 4771

Severin

Моќ:1000 W
Монтажен филтер држач 1х4 со заштита од капење
Отстранлив резервар за вода од 1.35л
Индикатор за ниво на вода
Капацитет:10 чаши
On / Off прекинувач со пилот светло
Димензии (ШxВxД):285x345x200mm

3.990 ден

Бренд

Моќ:1000 W
Монтажен филтер држач 1х4 со заштита од капење
Отстранлив резервар за вода од 1.35л
Индикатор за ниво на вода
Капацитет:10чаши
Стаклен бокал со рачка која што не се загрева
On / Off прекинувач со пилот светлина
Димензии (ШxВxД):285x345x200mm