,

SEVERIN 7008

Severin
Availability:

Достапно за одложена нарачка


 • Максимална тежина 150 kg
 • Телесна маст и течност тело анализа во 0.1%
 • Мерен ранг: телесна маст 3-50%,
 • Tечност во телото 25-75%
 • Автоматски switch – Off 10 кориснички мемориски функции
 • Големината на платформа прибл. 310 x 300 mm
 • Голем дисплеј, 73 x 30 mm Бара од 9 V батерии (вклучени)
 • Приказ на батерија
  Димензии (ШxВxД):
  325mm x 50mm x 310mm

1.590 ден

Достапно за одложена нарачка

Бренд

Капацитет(kg)

150 kg

Максимална тежина 150 kg
Телесна маст и течност тело анализа во 0.1%
Мерен ранг: телесна маст 3-50%,
течност во телото 25-75%
Автоматски switch – Off 10 кориснички мемориски функции
Големината на платформа прибл. 310 x 300 mm
Голем дисплеј, 73 x 30 mm Бара од 9 V батерии (вклучени)
Приказ на батерија
Димензии (ШxВxД):
325mm x 50mm x 310mm