-7%
,

STIEBEL ELTRON PEG 21

Stiebel Eltron

 • Јачина 21 kw
 • Електронски управуван
 • Избор на 2 позиции на сила
 • Едноставна и брза монтажа

20.390 ден 21.990 ден

Бренд

Моќност

21kw

 • Jачина од 21 kW
 • Електронско управување ” 2i ” за целосно константна температура
 • 2 вградени сензора : проточен и температурен
 • Елегантен дизајн – само 93 mm тенок
 • Електронско детектирање на воздушни меури
 • Греење на водата со систем на голи жици со пластичен грејач
 • Погоден за мека и тврда вода
 • Дијагностички систем
 • Степен на заштита од прскање на водата IP 25
 • Избор на 2 различни температури , степени на сила од 42°C и од 55°C
 • Проток на вода 11,6 л/мин
 • Едноставна и брза монтажа
 • Волтажа : 3/PE ~ 400 V
 • Осигурачи : 32 A
 • Димензии (ВхШхД) : 485x226x93 (mm)
 • Тежина 3.6 кг