-15%
,

STIEBEL ELTRON PEO 18/21/24

Stiebel Eltron

 • Мониторинг на излезната температура со LCD
 • Инсталација : ниска и висока
 • Работи и со мека и со тврда вода
 • Тежина 3,6 kg

25.490 ден 29.990 ден

Бренд

Моќност

18kw, 21kw, 24kw

 • Електронски проточен бојлер со висок температурен комфорт на топла вода
 • Подесувачка јачина во еден ист уред од 18, 21 или 24 KW
 • Менување со помош на кодирачка карта во внатрешноста на бојлерот
 • Фабричка подесеност на јачина од 21 KW
 • Мониторинг на излезната температура со LCD со две бои
 • Прецизен избор на температура од 30 °C до 60 °C ,со изборно скалило од / -1°C
 • За едно или повеке кориснички места
 • Заштеда на вода и електрична енергија до 20 %
 • Childproof систем,ограничување на температура до 43°C
 • Електронски безбедносен систем со детектор за воздух
 • Грејач со пластично куќиште,греење со голи жици ,под притисок
 • Работи и со мека и со тврда вода
 • Работи со предгреана вода од соларна енергија
 • Инсталација : ниска и висока
 • Ниво на заштита од вода IP25(hoseproof)
 • “Splashproof” за инсталација во туш кабина и над када
 • Номинален притисок на вода : MPa/bar 1 / 10
 • Приклучок на вода: G ½
 • Волтажа : 3/PE ~ 400 V
 • Осигурачи : 32 / 32 / 35 A
 • Проток на вода : 9,2 / 10,7/ 12,3 l/min
 • Димензии (ВхШхД) : 485x226x93 (mm)
 • Тежина 3,6 кг