-7%
,

STIEBEL ELTRON PER 18/21/24

Stiebel Eltron

 • Голем LC-Display, две менувачки бои
 • Инсталација : брза и едноставна
 • Работи и со мека и со тврда вода
 • Тежина 3,8 kg

34.990 ден 37.680 ден

Бренд

Моќност

18kw, 21kw, 24kw

 • Потполно електронски управуван уред
 • Kомфорт при обезбедување на топла вода со секогаш иста температура
 • Највисок стандард за топла вода!
 • Елегантен дизајн –само 93 mm тенок
 • Менувачки избор на јачина ( 3/in1 ) од 18/21/24 kW
 • Моторен вентил за постојано константна температура
 • Електронски сензор за детекција на воздух
 • Греење на водата со систем на голи жици со  пластичен грејач
 • Погоден за употреба при мека како и тврда вода
 • Интегриран дијагностички систем
 • Брза и едноставна инсталација
 • Заштита од прскање на водата, ниво IP 25
 • Избор на температурата од 30 до 60°C
 • Степенски избор на температурата , скала /-0,5°C
 • Голем LC-Display, две менувачки бои (сина/црвена)
 • Едноставна и брза монтажа
 • Погоден и за соларна инсталација при влезна температура до 45°C и излезна температура до 60°C
 • Вклучен далечински тастер за управување
 • Волтажа : 3/PE ~ 400 V
 • Осигурачи : 32 / 32 / 35 A
 • Димензии (ВхШхД) : 485x226x93 (mm)
 • Тежина 3.8 кg