-5%
,

STIEBEL ELTRON PEY 18/21/24

Stiebel Eltron

 • Елегантен тенок дизајн
 • Инсталација : брза и едноставна
 • Избот на 7 различни температури
 • Тежина 3,6 kg

21.490 ден 22.550 ден

Бренд

Моќност

18kw, 21kw, 24kw

 • Електронско управување за целосно константна температура
 • Елегантен дизајн – само 93 mm тенок
 • Менувачки избор на јачина ( 3/in1 ) од 18/21/24 kW
 • Електронско детектирање на воздушни меури
 • Греење на водата со систем на голи жици со  пластичен грејач
 • Погоден за мека и тврда вода
 • Дијагностички систем
 • Степен на заштита од прскање на водата IP 25
 • Избот на 7 различни температури , степени на сила од 30 до 60°C
 • Едноставна и брза монтажа
 • Волтажа : 3/PE ~ 400 V
 • Осигурачи : 32 / 32 / 35 A
 • Димензии (ВхШхД) : 485x226x93 (mm)
 • Тежина 3.6 кг