,

GORENJE T1100CLI


Нето тежина на апаратот: 1,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,9 kg
Приклучна моќ: 1.100 W

3.490 ден

Функција загревање
Функција за одмрзнување
Број на степени на загревање: 6
Автоматско исфрлање
Двострано потпекување
On/Off Копче
Термостат
Ниво на запеченост
Контрола на потпекување
Копче за исфрлање на тостот
Осветлени копчиња за подобар преглед и едноставно управување
Простор за сместување на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Беж
Должина на приклучен кабел: 0,8 m
Димензии (ШxВxД): 29,5 × 22,2 × 18 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 30,2 × 23,4 × 19,2 cm
Нето тежина на апаратот: 1,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,9 kg
Приклучна моќ: 1.100 W