,

TEFAL EY101815

Tefal
Availability:

Нема на залиха


 • Фритеза на топол воздух
 • Kапацитет:1.6L
 • Потрошувачка на енергија:1030 W
 • Напон:230/240 V
 • Заштита од прегревање
 • Автоматско исклучување
 • Температура (макс)200 °C
 • Индикаторско светло
 • Нелизгави ногарки
 • Прилагодлива температура
 • Тајмер
 • Термостат
 • Функција за пржење
 • Функција за печење
 • Максимално полнење масло:0L
 • Број на програми:4
 • Механичка контрола
 • Тежина:3 кг

6.990 ден

 • Фритеза
 • Потрошувачка на енергија:1030 W
 • Напон:230/240 V
 • Заштита од прегревање
 • Автоматско исклучување
 • Температура (макс)200 °C
 • Kапацитет:1.6L
 • Индикаторско светло
 • Нелизгави ногарки
 • Прилагодлива температура
 • Тајмер
 • Термостат
 • Функција за пржење
 • Функција за печење
 • Максимално полнење масло:0L
 • Број на програми:4
 • Механичка контрола
 • Тежина:3 кг
Бренд

Моќност

1030 W