Tefal fv 3951

Tefal

.Моќност:2400W
•Постојана пареа:35gr/min
•Ударна пареа:120gr/min
•Резервоар за вода:270ml
•Anti-scale protection
•Автомаско исклучување

2.690 ден

Бренд

Моќност

2400W

•Пегла на пареа
•Моќност:2400W
•Постојана пареа:35gr/min
•Ударна пареа:120gr/min
•Резервоар за вода:270ml
•Спреј функција
•Drop-stop
•Vertical steam
•Anti-scale protection
•Автомаско исклучување