Tefal FV 3962 EO

Tefal

 • Моќност:2400W
 • Постојана пареа:35gr/min
 • Ударна пареа:140gr/min
 • Резервоар за вода:270ml

2.990 ден

Бренд

Моќност

2400W

 • Пегла на пареа
 • Моќност:2400W
 • Постојана пареа:35gr/min
 • Ударна пареа:140gr/min
 • Резервоар за вода:270ml
 • Спреј функција
 • Anti-drip
 • Автомаско исклучување