-14%

TEFAL FV5718E0

Tefal

 • Моќност:2500W
 • Резервоар за вода:270мл
 • Rегулирачка пареа:45г/мин
 • Ударна пареа:195г/мин
 • Anti-Calc Anti-Drip

2.990 ден 3.490 ден

 • Моќност:2500W
 • Резервоар за вода:270мл
 • Rегулирачка пареа:45г/мин
 • Ударна пареа:195г/мин
 • Anti-Calc
 • Anti-Drip
 • Плоча Durilium Airglide
 • Функција за самочистење
 • Вертикална пареа
 • Еко функција
 • Удобна рачка
Категорија:
Бренд

Моќност

2500W