,

TEFAL NE105838

Tefal

  • Машина за мелење месо
  • Моќност:1400 W
  • Капацитет на мелење: 1,7 kg/min
  • Додатоци за мелење месо: 3

5.400 ден

Бренд

  • Моќност :1400W
  • Капацитет до 1.7кг во минута
  • 3 додатоци:
  • 2 мрежи од нерѓосувачки челик за мелење по ваш избор
  • 1 туба за суџук и колбасици
  • Самоостречки ножеви