,

TEFAL NE445138

Tefal

  • Машина за мелење месо
  • Моќност:2000 W
  • Капацитет на мелење: 3,0 kg/min
  • 3 решетки за големина на мелење

8.650 ден

Бренд

 Машина за мелење месо
 Боја Бела
 Моќност 2000W
 Капацитет 2
3кг/мин
 3 решетки за за големина на мелење
 додаток за правење колбаси
 додаток за правење сок и сосови
 Нож Инокс
 Магацин за сместување на деловите