,

TEFAL PF210138

Tefal
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:650W
 • Капацитет:500g-750g-1000g
 • 7+4 Програми

6.990 ден

 • Дигитален дисплеј
 • Моќност:650W
 • Капацитет:500g-750g-1000g
 • 7+4 Програми
 • 7-основни леб,француски леб,пченичен леб,
 •   сладок леб,брз леб,глутен леб,’ржан леб
 • 4-квасец тесто,џем,торта,каша
 • Oдложен старт до 15h
 • Отвор за надгледување на процесот на припрема и печење
Бренд