TEFAL SV 6116 E0

Tefal
Availability:

Нема на залиха


 • Моќност:2200W
 • Притисок на пареата:5.3bar
 • Варијабилна пареа:120gr/min
 • Ударна пареа:270gr/min
 • Посебен резервоар за вода:1.4Л

8.119 ден

 • Парен Генератор
 • Моќност:2200W
 • Притисок на пареата:5.3bar
 • Варијабилна пареа:120gr/min
 • Ударна пареа:270gr/min
 • Еко поставка
 • Индикатор
 • Автоматско исклучување
 • Керамички Xpress Glide
 • Рачно прилагодување на пареата и температурата
 • Континуирана дифузија на пареа
 • Време на загревање:2 мин
 • Континуирано прскање на пареа
 • Автоматско исклучување
 • Еко режим
 • Должина на кабел:1.6м
 • Посебен резервоар за вода:1.4Л
Категорија:
Бренд

Моќност

2200W