-15%

TEFAL SV 6140E0

Tefal

 • Моќност:2200W
 • Регулирачка пареа 120г/мин
 • Ударна пареа:380г/мин

10.990 ден 12.990 ден

 • Намалете го времето на пеглање за 30%
 • Express Easy Steam Station
 • Моќност:2200W
 • Регулирачка пареа 120г/мин
 • Ударна пареа:380г/мин
 • Притисок:6 бар
 • Време на загревање:2 мин
 • Плоча:Durilium Airglide Autoclean
 • Воден канистер:1.7л
 • Прецизно пеглање
 • Автоматско исклучување
 • Anticalc систем
 • Еко режим
 • Предупредување за бигор
 • Систем против капење
 • Комфорно ракување
 • Должина на кабел:1.6м
Категорија:
Бренд

Моќност

2200W