-8%
,

TESLA CS5400SW

Tesla

  • Eнергетска класа:A
  • Капацитет на рерната:50L
  • Механички контроли
  • Димензии 50 x 85 x 50 cm

10.990 ден 11.990 ден

  • Eнергетска класа:A
  • Капацитет на рерната:50L
  • Механички контроли
  • Димензии:50 x 85 x 50 cmcm
Бренд

Тип на плоча

електрична плоча

Ширина

50cm