-11%
,

TESLA BS301WX

Tesla

  • LCD екран
  • капацитет: 180kg
  • Инокс боја

790 ден 890 ден

  • LCD екран
  • капацитет: 180kg
  • Инокс боја
Бренд

Максимална тежина

180kg