-22%
,

ТESLA CJ100WG

Tesla

  • Моќност на моторот (max): 40 W
  • Волумен на садот за сок: 700мл
  • Лесно чистење

690 ден 890 ден

  • Моќност: 40W
  • Двојни сечива
  • Димензии: 20,5×14,1x20cm
  • Гумена подлога за поголема стабилност
Бренд

Моќност

40W

Моќност на моторот (max): 40 W
Пластика
Мрежест филтер
Лесно чистење
Вклучување со притискање на копче
Реверзибилно работење (обратно движење)
Број на наставки за цедење: 2
Капак за заштита од прашина
Гумени ногарки за стабилност
Волумен на садот за сок: 1 l
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Моќност на моторот (max): 40 W
Димензии (ШxВxД): 16..50 × 21 × 16..50 cm
Нето тежина на апаратот: 9 kg
Бруто тежина на апаратот: 12 kg
Приклучна моќ: 40 W