-12%
,

TESLA BL202B

Tesla

  •  Моќност на моторот (max): 500 W
  • Број на брзини за лесно ракување: 2
  • Пулсно работење за пократки циклуси на мешање
  • Волумен на садот: 1,5 l
  • Куќиште: Пластика

1.490 ден 1.690 ден

  • Моќност на моторот (max): 500 W
  • Број на брзини за лесно ракување: 2
  • Пулсно работење за пократки циклуси на мешање
  • Волумен на садот: 1,5 l
  • Куќиште: Пластика
Бренд

Моќност

500W