-18%
, ,

TESLA BO600SX

Tesla

  • Капацитет: 60l
  • Енергетска класа: А
  • Димензии (ШхВхД): 60х60х55 cm
  • Боја: Инокс
  • Гаранција: 5 год.

9.790 ден 11.990 ден

  • Капацитет: 60l
  • Енергетска класа: А
  • Димензии (ШхВхД): 60х60х55 cm
  • Боја: Инокс
  • Гаранција: 5 год.
Бренд