-10%
, ,

Tesla BO800SX

Tesla

 • Капацитет 60 l
 • Енергетска класа A
 • Број на функции 7
 • Вкупна сила 2300 W

13.490 ден 14.990 ден

 • Капацитет 60 l
 • Енергетска класа A
 • Тип- турбо со грил
 • Управување 3 touch display/reminder
 • Број на функции 7
 • Опрема 1 решетка, 1 плех, 1 длабок плех
 • Вкупна сила 2300 W
Бренд