, ,

Tesla DB600SB

Tesla

  • Димензии (ШхВхД): 568х155х487 mm
  • Боја: црна
  • Гаранција: 5 год.

3.990 ден

  • Tesla DB600SB Вграден аспиратор
  • Моќ на вшукување: 280 m3/h
  • Бучавост (dB): 65
  • Димензии (ШхВхД): 568х155х487 mm
  • Боја: црна
  • Гаранција: 5 год.
Бренд

Ширина

60cm