-13%
, ,

TESLA DT600SX

Tesla

  • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 280 m³/h,
  • Бичавост:65 dB
  • Димезии (ШхВхД): 60 х 32,0 х 50,0
  • Боја: инокс
  • Mоќност на моторот 110W

3.490 ден 3.990 ден

 

  • Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 280 m³/h,
  • Бичавост:65 dB
  • Димезии (ШхВхД): 60 х 32,0 х 50,0
  • Боја: инокс
  • Mоќност на моторот 110W
Бренд

Ширина

60cm