,

TESLA FC302W

Tesla
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:400w
  • Сад со капацитет од 1L

1.490 ден

Нема на залиха

  • Моќност:400W
  • Материјал на сечива:Не рѓосувачки челик
  • Начини на сецкање:Пулсивно со кратки циклуси
  • Копче за вклчување:Да
  • Број на брзини:1
  • Капацитет на сад:1L
  • Двојни сечива
  • Заштита од прегревање
Бренд