,

TESLA HB100WG

Tesla

  • Моќност:200 W
  • INOX ножеви

1.190 ден

  • Моќност: 200 W
  • Пластично стапало што може да се одвојува
  • INOX ножеви
  • Брзина: 1
  • Моторот со еднонасочна струја од чист бакар е издржлив и сигурен
  • Лесен за употреба и чистење
Бренд

Моќност

200 W