-18%
, ,

TESLA HV 6400 SB

Tesla

 • Стаклокерамичка плотна
 • 4 зони за готвење
 • Автоматско исклучување

8.990 ден 10.990 ден

 • Стаклокерамичка
 • 4 зони за готвење:   Предна лева: 165 mm / 1200 W
  Задна лева: 200 mm / 1800 W
  Предна десна: 200 mm / 1800 W
  Задна десна: 165 mm / 1200 W
 • Автоматско исклучување
 • Димензии (ШxВxД): 59 cm x 5 cm x 52 cm
 • Напојвање: 220 V – 240 V / 50 Hz – 60 Hz
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча