-17%
, ,

TESLA HV 6401 TB

Tesla

 • Стаклокерамичка плотна
 • 4 зони за готвење
 • Автоматско исклучување

9.490 ден 11.490 ден

 • Стаклокерамичка
 • 4 зони за готвење:   Предна лева: 165 mm / 1200 W
  Задна лева: 200 mm / 1800 W
  Предна десна: 200 mm / 1800 W
  Задна десна: 165 mm / 1200 W
 • Автоматско исклучување
 • Димензии (ШxВxД): 59 cm x 5 cm x 52 cm
 • Tотална моќ 6500w
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча