-10%
,

TESLA IC200B

Tesla

 • Црна
 • Димензии на плоча: 250X250 mm
 • Приклучна моќ: 1500 W

1.790 ден 1.990 ден

 • Моќност:1500W
 • Боја: Црна
 • Плоча:Керамика
 • Автоматско исклучување после 1 минута некористење
 • Димензии на плоча: 250X250 mm
 • Големина на зона на загревање:180 mm
 • Најниска работна температура: 80 °C
 • Највисока работна температура:240 °C
 • Нивоа:8
 • Заштита од прегревање
 • Број на програми:6
 • Заштита од деца:Да
 • Тежина:1,62 kg
Бренд

Тип на плоча

Индукциска