TESLA IR200R

Tesla

  • Моќност:2200W
  • Регулирачка пареа 90г/мин

1.290 ден

  • Моќност: 2200 W
  • Керамичкa подлога
  • 300 ml
  • Регуларна пареа: 90 g/min
  • Функција: сува / прскање / пареа / променлива контрола на пареа / вертикална пареа / силен излив на пареа / самочистење
  • Индикаторско светло
  • Кабел 1,9 m
  • Против бигор, против капење
Категорија:
Бренд

Моќност

2200W