,

Tesla KS101P

Tesla

 • Капацитет:5кг
 • Автоматско исклучување
 • 1 година гаранција

690 ден

Бренд

Капацитет(kg)

5kg

  • Капацитет:5кг
   Автоматско исклучување
   1 година гаранција