,

TESLA KT 300 X

Tesla

 • 1,7L
 • Моќност на грејачот: 1850 – 2200 W,

1.590 ден

 • Големина на садот: 1,7 l
 • Автоматско исклучување
 • Лесно чистење
 • Копче за отварање на капакот
 • Простор за сместување на кабелот
 • Заштита од прегревање
 • Димензии (ШxВxД): 155x242x220 mm
 • Нето тежина на апаратот: 1,12 kg
 • Приклучна моќ: 2.200 W
Бренд

Моќност

2200W