, ,

Tesla MX 301 BX

Tesla

  • Моќност на моторот (max): 300W
  • Број на брзини за лесно ракување: 5

1.190 ден

  • Моќност на моторот (max): 300 W
  • Број на брзини за лесно ракување: 5
  • Турбо-копче за инстантно зголемување на моќноста
  • Копче за вадење на додатоците
  • Маталки од не’рѓосувачки челик
  • Додатоци : Високо ефикасни маталки за мешање и месење,
  • Боја: Инокс
  • Нето тежина на апаратот: 1 kg
Моќност

300 W

Бренд